Tømrer og snedkerarbejde til rette kvalitet, tid & pris

Tagarbejde

Udskiftning af tagbelægning

Hos os kan du altid få en uforpligtende snak om dit nye tag. Vi rådgiver dig gerne om hvilke materialer og fremgangsmåder, der egner sig bedst til dit tag. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på nyt tag.

Ovenlysvinduer

Velux tagvinduer giver både lys og glæde i hverdagen. Vi har stor erfaring med montering af velux tagvinduer, i så godt som alle tagmaterialer.

Mulighederne ved montering af velux tagvinduer er mange, og mulighederne for sammenbygninger giver mulighed for at opnå, præcis det udtryk og lysindfald man vil have. Om man vil have flere enkelt monterede ovenlysvinduer eller have dem dobbelt-, tvillinge- eller dannebromonteret - Kun fantasien sætter grænser, for hvilke sammebygningsmuligheder der er og vi har efterhåneden udført de fleste af mulighederne.

Så skal du have monteret velux tagvinduer, opsat en velux tagaltan, skiftet rude i et eksisterende tagvindue, monteret en lystunnel, velux ovenlyskupel eller solskærm, på nye eller eksisterende velux tagvinduer, så klarer vi også det for dig.

Udskiftning af tagrender. Plast, stål, alu/zink, zink og kobber.

Tagrender og inddækninger bliver ofte overset, når huset skal vedligeholdes, men begge dele er afgørende for, at taget holder tæt, og vandet bliver ledt ordentligt væk. Derfor er det nødvendigt med et årligt eftersyn, så huller og sprækker opdages, før det bliver til store skader. Vi klarer både eftersyn, rensning og reparationer af tagrender og nedløbsrør. Eller udskifter til nye.

Kviste

Når du skal have lavet nyt tag eller renoveret det eksisterende, er det værd at overveje, om du også skal have nogle kviste. En kvist er en udbygning, som giver ekstra plads og lys til rummet. Samtidig kan de i mange tilfælde give dit hus mere karakter.

Udestue & Karnap

Udestuer og karnapper er en god måde at skabe mere plads og lys i hjemmet på. En karnap er en lille tilbygning, som kan være med til at give huset et stilmæssigt løft, hvis man sørger for, at konstruktionen passer arkitektonisk til jeres hus. Vi kan være behjælpelig med at finde den helt rigtige løsning for jer.

Udnyttelse af 1 sal./loftrum

Fra gitterspær til en udnyttelige tagetage. Gitterspærskonstruktionen er en udbredt tagkonstruktion i Danmark, og det lille (lavloftede) tagrum udnyttes sjældent til andet end opbevaring. Så ønsker du at udvide dit parcelhus ”opad” med en ny 1. sal til beboelse, vil en hanebåndsspærløsning med loft til kip være et godt alternativ til fx en tilbygning eller flytning til et større hus.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud