Tømrer og snedkerarbejde til rette kvalitet, tid & pris

Om- & tilbygning

Om- & tilbygning udføres som fag eller hovedentreprise.

Funktionalitet, design og lavt energiforbrug

Der kan være mange gode grunde til at bygge om eller til på sin eksisterende bolig. Har du planer om at bygge om eller bygge til - så lad os hjælpe med at sikre, at alle forhold går op i en højere enhed. At foretage en om- eller tilbygning kræver viden om byggeteknik og æstetik samt lovgivningen på området.

Vi kan hjælpe med at koble en tilbygning på huset, sikre et optimalt materialevalg og foretage en ombygning, så en anderledes og bedre rumfordeling betyder, at du og familien stadig kan bo på samme antal kvadratmeter og med en bedre energiløsning.

Få konkrete forslag og inspirerende løsninger – kontakt os til et uforpligtende møde, hvor vi kan drøfte dine muligheder og drømme – efterfølgende beslutter du om du vil tage skridtet videre.

Trapper

Trapper efter mål til dig og din bolig. Alle typer trapper skræddersys efter dine mål, og valg af udformning. Vælg selv type samt håndlister, balustre, stolper og ge-lændertyper. Trapperne leveres i mange træsorter og overfladebehandlinger, da de produceres af samarbejdspartner, der kun beskæftiger sig med individuel trappeproduction.

Facadebeklædninger

Facadebeklædninger/ udskiftninger udføres i forskellige materialer som: Lærk, Thermowood, Eternit, ceder m.m. efter eget valg.

Badeværelser

Vi ser det som vores fornemste opgave at sørge for, at resultatet af dit nye badeværelse lever op til dine krav, din hverdag og dine drømme – og det stiller store krav. For det første stiller det krav til vores faglighed og professionelle tilgang til hver eneste opgave. For det andet stiller det krav til konstant at være på forkant med nye tendenser indenfor boligindretning vedr. bad og bryggers.

For mange privatpersoner er renoverings- eller byggeprojekter ressourcekrævende projekter. Derfor påtager vi os den totale styring af dit projekt. Uanset om det gælder en fuldstændig renovering eller en mindre modernisering. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om, i hvilken rækkefølge murer, tømrer, elektriker, maler og VVS-installatør skal udføre deres opgaver. Du har én og samme kontaktperson under hele forløbet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud